29 ian. 2017

Uneori


Stau uneori si mi-amintesc de clipele placute ce tocmai parca mi s-au re-dezvoltat in mintea mea,par schimbat,dar nu stiu daca spre bine sau spre rau,e foarte greu sa traiesti in ziua cand te-ai trezit in pustiu.

Care e sensul ziselor mele?Sa-ti explic,totul incepe cu un gand sau un vis ce ma trezeste de dimineata posomorat;ce inseamna?Pai,nici eu nu pot sa inteleg,dar mi-e in minte doar o singura persoana care,candva mi-a fost aproape,azi nu m-ai e.

Ce sa inteleg?Inteleg ca inca mai tin la ea,la acea persoana,sau poate e doar dorul de a o vedea iar.
Ca si in melodia Babilonia,m-am nascut intr-un sistem de neegalat,care mi-a furat lucrul cel mai de pret,copilaria…dar cu timpul singur ca si altii mi-am dezvoltat instinctul de supravietuire in acest sistem care nu-mi da nici o sansa.

Care e subiectul meu?nici eu nu stiu,dar dezvolt articolul in continuare sa se inteleaga ceva,ce anume doar voi decideti.

Sa incep:
Mi-am gasit dublura oglinda de dimineata,si,uitandu-ma la mine,mi-am dat seama ca exista doua feluri de persoane,triste sau fericite,amuzante ori iritante,adevarul e ca multi ne amintim deseori de anumite persoane care mai demult au plecat de langa noi,si chiar daca stim ca nu se mai intorc,noi tot le vorbim ca si cum ar fi langa noi,gandindu-ne la acele persoane.

Am gasit azi pe net un cuvant uitat de multi dintre noi,incredere,asta este si adevarul,multi dintre noi am uitat sa avem incredere unii in altii,poate pentru un simplu motiv,o barfa sau un refuz din partea celui care candva ii incredintam un rau de incredere aproape deplina.

Cineva astazi mi-a zis ca “un vechi amic s-a intors din strini”doar ca sa il vada,poate,dar e ceva frumos si poate,si misto pentru ca unii dintre noi inca cred ca un vechi amic care a plecat de langa noi,neaparat a vrut el sa plece,ne simtim tradati intr-un fel,dar poate acel amic a fost nevoit sa plece,poate un job,poate o oportunitate de a obtine o casa,sau poate o casnicie…oricum,noi intelegem gresit multe lucruri ce se petrec in jurul nostru;zic noi pentru ca printre unii dintre voi ma numar si eu.

Aveti grija de voi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu